Publicerat den

Engarde Flex Pro Dyneema® Force – RPS2 + bärväska

Dyneema skyddsväst

FLEX-PRO-IIIA är den lättaste och mest avancerade ballistiska skyddsvästen i EnGarde®-linjen med mjuka Dyneema® Force Multiplicer Technology paneler. Det är ett idealiskt val för kunder som letar efter en extremt döljbar lösning med högsta skyddsnivå!

För den här flexibla skyddsvästen användes Dyneema® Force Multiplicer Technology vilket gör västen endast 6mm tjock. Resultatet är en mjuk skottskydds panel som är en av världens lättaste NIJ Level IIIA-lösningar! 

FLEX-PRO-IIIA överstiger de senaste NIJ-standarderna för styrka och hållbarhet under minimeringvikt och maximal flexibilitet och komfort. Kompromisslös kvalitet och avancerad teknik gör FLEX-PRO-IIIA till vår flaggskeppsprodukt.

Västhållaren EnGarde® DeLuxe ™ är ett döljbart bärsystem är en av våra mest populära produkter. Den uppdaterade utformningen av den här mjuka pansarpanelhållaren använder ett fuktavvisande tyg för att minimera fickor av kroppsvärme. Denna andningsbara bärarlösning ger överlägsen komfort även under långvarigt slitage i heta klimat. DeLuxe ™:s mångsidiga passform gör att mjuka paneler sitter tätt mot kroppen för maximal döljbarhet.

Engarde Flex Pro Dyneema® Force RPS2 – SPECIFIKATIONER:

-Ballistisk förmåga RPS2 (NIJ Level IIIA).

RPS2 ballistiskt skydd enligt STD 0101.06+ 7,62×25 Tokarev FMJ S & B (Brass Jacket) @ 1800 ft / s+ 7,62×25 85gr rumänska Tokarev FMJ @ 1530 ft / sV50 – .357 SIG FMJ 554 m / s

-Material DSM Dyneema® / Teijin Aramid

-Areal Densitet 4,5 kg / m2

-360 grader skydd runt kroppen

-Tunnhet 6 mm

-Garanti 7 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *